Club nieuws

 • Ook Danny Kraijema keert terug naar Nieuwenhoorn

  Kraijema

  Met ingang van volgend seizoen 2015/2016 keert Danny Kraijema terug op het oude nest bij v.v. Nieuwenhoorn waar hij speelde van 2009 tot en met 2013.

  Lees meer...
 • Nieuwenhoorn verlengt met 5 spelers

  Nieuwenhoorn heeft met 5 spelers uit de huidige selectie overeenstemming bereikt om ook volgend seizoen voor de zwart-witten uit te komen.

  Het gaat om de spelers die al sinds de jeugd bij Nieuwenhoorn voetballen; Michael Mathilda, Timo Buijs, Ken Luyendijk, Shih-fa Steehouder en Thomas Melching. Momenteel maken deze spelers wekelijks hun opwachting in de selectie van de Zaterdag 3e klasser. 

  Lees meer...
 • BraberBout250

  Met ingang van seizoen 15/16 spelen Jordy Braber en Melvin Bout voor v.v. Nieuwenhoorn en keren daarmee terug op het oude nest. Beide spelers behoorden vorig seizoen tot de Zondag Hoofdklasse selectie.
  Jordy Braber speelt op dit moment in de Topklasse bij Excelsior Maassluis en Melvin Bout speelt bij streekgenoot OVV uit Oostvoorne.

  Lees meer...
 • Jan Tuitel en Jeffrey de Koning keren terug naar Nieuwenhoorn

   Volgend seizoen 2015/2016 keren Jan Tuitel en Jeffrey de Koning terug op Nieuwenhoorn, de club waar beiden in de Zondag Hoofdklasse hebben gespeeld.

  Jan Tuitel heeft van 2007 tot 2011 bij Nieuwenhoorn gespeeld waarna hij een jaar voor Leonidas heeft gespeeld. Op dit moment komt Jan Tuitel uit voor XerxesDZB in de Zaterdag Hoofdklasse. De nu 27-jarige middenvelder heeft in de jeugd van Nieuwenhoorn gespeeld waar hij werd gescout en vervolgens enkele jaren bij FC Dordrecht heeft doorgebracht.

  Lees meer...
 • Rommelmarkt 2015HOU JE AGENDA VRIJ: 9 MEI ROMMELMARKT

  Op 9 mei 2015 zal er weer de traditionele rommelmarkt gehouden worden op v.v. Nieuwenhoorn. Vorig jaar is de rommelmarkt door omstandigheden niet doorgegaan, maar dit jaar is het evenement weer helemaal terug. De rommelmarkt is een begrip op Nieuwenhoorn en vele ├ęchte Nieuwenhoornaars slaan de handen ineen om dit evenement op rolletjes te laten verlopen.
  Waarom is dit dan zo belangrijk zal u denken? Vele vrijwilligers zijn al het hele jaar belangeloos bezig om alle spullen te verzamelen om deze op de rommelmarkt aan te kunnen bieden. De altijd behoorlijke opbrengst is geheel voor de vereniging.

  Lees meer...
 • B-selectie op trainingskamp in Lochem

  20150103 133219  
  2, 3, en 4 Januari stonden ook dit jaar weer in het teken van het Trainingskamp.
  Na veel "geregel" wie er zouden rijden ed., kwam de Kerstman ff langs met het bericht, dat er helemaal niemand hoefde te rijden, omdat hij een Touringcar met chauffeur had geregeld voor het hele weekend (bedankt Kerstman).
   
  Lees meer...
 • Hans Venneker volgend seizoen naar Nieuwenhoorn

  Hans-Venneker-klein

  Was het eerder Steef Buijs die de overstap naar Nieuwenhoorn maakte, is het nu Hans Venneker die dezelfde weg bewandeld. Hiermee wordt het succesvolle duo herenigd. De laatste 6 jaar hebben Steef en Hans met succes samengewerkt bij WRW/Brielle. Bij Nieuwenhoorn zal Hans in seizoen 2015/2016 de rol van Technisch Adviseur gaan uitoefenen.

  Lees meer...
 • Nieuwenhoorn kiest voor Steef Buijs

  steefBuijs  
  Steef Buijs (55) is volgend seizoen de nieuwe trainer van zaterdag derdeklasser Nieuwenhoorn. Met deze aanstelling geeft de voormalig zondag hoofdklasser vorm aan de ambitie om binnen afzienbare tijd weer terug op niveau te zijn.  
  Lees meer...
 • Voetbal Technische Commissie Nieuwenhoorn

  Met ingang van dit seizoen heeft Nieuwenhoorn een Voetbal Technische Commissie (VTC) welke het bestuurslid Voetbalzaken bijstaat als klankbord voor voetbaltechnische zaken. Met oog op het ontwikkelen van toekomstig ltechnisch beleid en de keuzes die daarbij gemaakt moeten gaan worden, heeft het bestuur besloten dat daarbij nadrukkelijk gebruik moet worden van de kennis en ervaring van oud-selectiespelers.

  De eerste resultaten van de commissie krijgen nu vorm.

  Lees meer...
 • Ben Mierop verlaat vv Nieuwenhoorn na 10 jaar trouwe dienst.

  Aan het eind van seizoen 2014/2015 zal de hoofdtrainer van ZA1, Ben Mierop, v.v. Nieuwenhoorn verlaten en een andere uitdaging aangaan. Begonnen als voetballer maar heel snel op zeer jonge leeftijd het trainersvak opgepakt, heeft hij bij Nieuwenhoorn de kneepjes van het trainersvak bijgeleerd. Hij is begonnen in de jeugd en heeft in bijna elke leeftijdscategorie successen geboekt met zijn teams en is daarmee belangrijk geweest voor de jeugdopleiding van v.v. Nieuwenhoorn. Vervolgens begonnen bij de senioren en werden de successen voortgezet. Ben wordt geprezen voor zijn talent, met name het lezen van een wedstrijd, zijn tactisch inzicht en het kunnen motiveren van zijn team zijn zomaar enkele van zijn uitstekende eigenschappen. 

  Lees meer...
 • admiraal-web
 • Nemad web
 • rholex-frontpage
 • rietdijk-web
 • RuudBakkerBouw-web
 • lindeloof-web
 • venneker-web
 • smit-verzekering-web
 • Zweden-70
No tweets found.

Hoe bent U langs de lijn?

(u heeft microsoft Silverlight 2.0 nodig om deze video te zien)

lees meer

Volg ons