Club nieuws

 • Nieuwenhoorn kiest voor Steef Buijs

  steefBuijs  
  Steef Buijs (55) is volgend seizoen de nieuwe trainer van zaterdag derdeklasser Nieuwenhoorn. Met deze aanstelling geeft de voormalig zondag hoofdklasser vorm aan de ambitie om binnen afzienbare tijd weer terug op niveau te zijn.  
  Lees meer...
 • Nieuwjaarsreceptie 2015

  Nieuwenhoorn-receptie  
  Op zaterdag 3 januari 2015 wordt de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie van v.v. Nieuwenhoorn gehouden. Het bestuur nodigt u uit om gezamenlijk het nieuwe (voetbal)jaar sfeervol te starten. Het bestuur zal enkele toespraken geven en daarin informeel terugkomen op de voortgang van bepaalde zaken in de vereniging. 
  In één keer elkaar het allerbeste wensen voor het komende jaar in een gezellige ambiance. Daar wilt u toch bij zijn?
  Aanvang is om 16.00 uur en loopt tot 18.00 uur.
   
 • Voetbal Technische Commissie Nieuwenhoorn

  Met ingang van dit seizoen heeft Nieuwenhoorn een Voetbal Technische Commissie (VTC) welke het bestuurslid Voetbalzaken bijstaat als klankbord voor voetbaltechnische zaken. Met oog op het ontwikkelen van toekomstig ltechnisch beleid en de keuzes die daarbij gemaakt moeten gaan worden, heeft het bestuur besloten dat daarbij nadrukkelijk gebruik moet worden van de kennis en ervaring van oud-selectiespelers.

  De eerste resultaten van de commissie krijgen nu vorm.

  Lees meer...
 • Ben Mierop verlaat vv Nieuwenhoorn na 10 jaar trouwe dienst.

  Aan het eind van seizoen 2014/2015 zal de hoofdtrainer van ZA1, Ben Mierop, v.v. Nieuwenhoorn verlaten en een andere uitdaging aangaan. Begonnen als voetballer maar heel snel op zeer jonge leeftijd het trainersvak opgepakt, heeft hij bij Nieuwenhoorn de kneepjes van het trainersvak bijgeleerd. Hij is begonnen in de jeugd en heeft in bijna elke leeftijdscategorie successen geboekt met zijn teams en is daarmee belangrijk geweest voor de jeugdopleiding van v.v. Nieuwenhoorn. Vervolgens begonnen bij de senioren en werden de successen voortgezet. Ben wordt geprezen voor zijn talent, met name het lezen van een wedstrijd, zijn tactisch inzicht en het kunnen motiveren van zijn team zijn zomaar enkele van zijn uitstekende eigenschappen. 

  Lees meer...
 • Hedenmiddag is onze hoofdtrainer op de hoogte gesteld van het feit dat Jeanette van de Ham, verzorgster van Nieuwenhoorn ZA1 in het ziekenhuis is opgenomen met hartklachten.

  Jeanette moet de komende dagen in het ziekenhuis doorbrengen waar diverse onderzoeken worden gedaan en wij wensen Jeanette vanaf deze plek heel veel sterkte.

  Wanneer U of Uw elftal Jeanette een kaartje wil sturen verzoeken wij U deze op maandag, dinsdag en/of donderdag te doen toekomen aan de begeleiding van ZA1, Wij zullen zorgen dat deze bij Jeanette terecht komen.

  Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn omtrent haar gezondheid zullen wij één ieder via dit medium op de hoogte stellen.

  Ben Mierop, Hoofdtrainer ZA1

 • Nieuwenhoorn opleidingspartner van Sparta Rotterdam !!!!

  la spartaVrijdagavond tijdens de topper in de Jupiler League, Sparta - Volendam, is v.v. Nieuwenhoorn officieel toegetreden tot de selecte groep van opleidingspartners van Sparta Rotterdam. Een gebeurtenis die niet voor elke vereniging is weggelegd omdat Sparta heel kieskeurig is in het kiezen van haar opleidingpartners. De jeugdopleiding van Sparta staat al jaren hoog aangeschreven en vele succesvolle spelers hebben die weg bewandeld, denk maar aan Danny Blind, Danny Koevermans, Nick Viergever, Kevin Strootman, Jetro Willems, Georginio Wijnaldum, Memphis Depay, Anwar El Ghazi, en nog veel meer.

  Lees meer...
 • VV Nieuwenhoorn is op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers

  die VV Nieuwenhoorn willen komen versterken als trainer, leider of scheidsrechter. Voor diverse jeugdteams is VV Nieuwenhoorn nog op zoek naar trainers en leiders. De jeugdcommissie verneemt graag welke trainers of assistent-trainers behoefte hebben aan het volgen van een KNVB trainerscursus. In samenspraak met het bestuur zal er bekeken worden wat de mogelijkheden zijn om deze cursussen aan te bieden.

  Voor jeugdleden die interesse hebben om ook als scheidsrechter actief te zijn, bestaat de mogelijkheid om een scheidsrechterscursus te volgen.

  Interesse? neem contact op met de jeugdcommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 • admiraal-web
 • Nemad web
 • rholex-frontpage
 • rietdijk-web
 • RuudBakkerBouw-web
 • lindeloof-web
 • venneker-web
 • smit-verzekering-web
 • Zweden-70
No tweets found.

Hoe bent U langs de lijn?

(u heeft microsoft Silverlight 2.0 nodig om deze video te zien)

lees meer

Volg ons