• Zilverenhoorn Toernooi 2015
 • Friends4Jef 2015
 • Friends4Jef 2015
 • Opleidingspartner Sparta Jeugdopleiding

Laatste berichten

Janus van der Sluis overleden

Janus van der Sluis overleden

JanusvdS profielHet is een ongelijke strijd geweest die Janus jammergenoeg niet heeft weten te winnen. Gisteren, 28 juli 2015, is hij helaas op 74-jarige leeftijd overleden. Met Janus verliest Nieuwenhoorn een groot supporter alsmede een persoon die zich achter de schermen altijd keihard heeft ingezet voor de vereniging. De zaken die hij voor de vereniging gedaan heeft zijn teveel om op te noemen en de laatste jaren is hij vooral actief geweest in de terreinploeg en zorgde hij ervoor dat onze accommodatie er op en top bijligt. Niet voor niets is hij als Lid van Verdienste onderscheiden.
Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden en willen hen onze deelneming betuigen in deze moeilijke periode. Daarnaast willen wij de leden van terreinploeg veel steun toewensen bij het verlies van één van hun maten. 
 
Inmiddels hebben we de rouwkaart ontvangen lees verder voor de informatie. Janus heeft zelf aangegeven dat er geen bloemen geregeld hoeven te worden. Laten we hem op een andere manier herdenken door een laatste groet te brengen tijdens de uitvaart en zo ook de familie een hart onder de riem te kunnen steken.

Lees meer

Scorito Topcoach Nieuwenhoorn League

Scorito Topcoach Nieuwenhoorn League

Volkssport nummer 1 van Nederland, het voetbal, is weer begonnen! Ook al weer lopen zeuren over hoe je favoriete profclub heeft gespeeld? Vroeg jij je ook af waarom de trainer niet die ene verdediger al niet lang naar de kant had gehaald? We zijn allemaal toch wel een beetje bondscoach, is het niet? Nu begint de Eredivisie weer bijna, dus.... Hoe leuk is het dan niet om je eigen team samen te stellen met spelers van alle Eredivisieclubs en dan te zorgen dat je in mei 2016 als beste voetbalkenner van Nieuwenhoorn naar boven komt drijven!
Op www.scorito.com heb je het spel Topcoach en er is een subpoule VV NIeuwenhoorn aangemaakt. We gaan proberen om een paar leuke prijzen beschikbaar te krijgen, waarover hopelijk later meer. Dus stel vanaf nu je eigen topselectie met 18 spelers samen en versla je clubgenoten! Iedereen die wilt kan dan mee doen....
Extra informatie:
Het spel werkt eenvoudig:
 • Je krijgt een budget om 18 spelers te kopen uit de Eredivisie
 • Maximaal 4 spelers per club
 • De eerste 4 speelrondes zijn warming-up
 • Je neemt de punten uit de beste speelronde binnen de proefperiode mee naar het echte spel
 • Vanaf speelronde 5 (zaterdag 12 september om 18:30 uur) start het spel echt
 • Kies je favoriete formatie en stel je beste spelers op
 • Kies een teamcaptain die dubbele punten voor je scoort
 • Het spel duurt tot het einde van het seizoen
 • Klik op de button hieronder om ook mee te doen!
 

Lees meer

Nieuwenhoorn start met een kraker tegen Leonidas !!

Nieuwenhoorn start met een kraker tegen Leonidas !!

Het competitieschema voor Nieuwenhoorn 1 is bekend. Er wordt afgetrapt met een pittige wedstrijd. De oude kraker uit de Zondag Hoofdklasse, Nieuwenhoorn - Leonidas is op 5 september het debuut van Steef Buijs en zijn mannen voor Nieuwenhoorn. Kijk verder voor het complete programma.

Lees meer

Erelid Hans van Bommel overleden

Erelid Hans van Bommel overleden

HansvBMet grote verslagenheid hebben we kennis genomen van het veel te vroege en plotselinge overlijden van Hans van Bommel sr. 
 
Hans is enorm belangrijk geweest voor v.v. Nieuwenhoorn.
Eerst als een bepalende voetballer, en later werkzaam in de jeugd en de senioren. Met zijn werkzaamheden voor de Stichting Topsport Nieuwenhoorn heeft hij mede bijgedragen aan de vele successen van Nieuwenhoorn op sportief gebied. Niet alleen is hij lid van verdienste bij v.v. Nieuwenhoorn maar is hij tevens onderscheiden als ere-lid. 
Hans was een belangrijke drijvende kracht achter het Zilveren Hoorn Toernooi. Vele edities zijn door hem met hart en ziel georganiseerd. Op de komende 50e editie a.s. zaterdag 8 augustus zullen we natuurlijk op gepaste wijze stilstaan bij dit enorme verlies. 
Namens het bestuur en alle leden van v.v. Nieuwenhoorn willen we de nabestaanden condoleren en heel veel steun toewensen in deze erg moeilijke tijd.

Lees meer

Bekerindeling Nieuwenhoorn-ZA1 bekend

Bekerindeling Nieuwenhoorn-ZA1 bekend

Bekerindeling Nieuwenhoorn-ZA1 bekend

KNVB-bekerpoule voor het begin van de competitie tegen de volgende tegenstanders:

la goudswaardseboys Goudswaardse Boys   4e klasse G (za) 
 la meeuwenplaat Meeuwenplaat   3e klasse D (zo)
 la sco63 SCO'63   4e klasse F (za) 

De wedstrijden worden gespeeld op:

 • ZA 22-8 14:30 Goudswaardse Boys - NH
 • DI 25-8 20:00 NH - SCO'63
 • ZA 29-8 17:00 Meeuwenplaat - NH

Lees meer

@NieuwenhoornWeb

Hoe bent U langs de lijn?

(u heeft microsoft Silverlight 2.0 nodig om deze video te zien)

lees meer