WebsitebannerPLUS
  • Nieuwenhoorn KNVB Bekerwinnaar
  • NIEUWENHOORN KAMPIOEN 3e Klassse D
    NIEUWENHOORN KAMPIOEN 3e Klassse D
  • Nieuwenhoorn A1 Kampioen
  • Nieuwenhoorn A3 Kampioen
  • Nieuwenhoorn D1 Kampioen
  • Nieuwenhoorn E4 Kampioen

Laatste berichten

De E6-Boyz met de ANWB bus naar het toernooi !!

De E6-Boyz met de ANWB bus naar het toernooi !!

VVNieuwenhoorn003
Enige tijd geleden was er een actie van de ANWB waarbij je een pupillenteam kon inschrijven om een spelersbus te winnen voor een uitwedstrijd of toernooi.
Deze actie is opgepikt door de ouders van de E6 en meerdere mensen hebben het team hiervoor ingeschreven om de winstkansen te vergroten.
Op de dinsdag voor het toernooi kregen we een mailtje vanuit de ANWB: wij waren de winnaar van de bus!!
 

Lees meer

Nederland niet naar EK, Nieuwenhoorn doet wel mee

Nederland niet naar EK, Nieuwenhoorn doet wel mee

Helaas, helaas, het is al te vaak gezegd, maar we gaan een moeilijke zomer tegemoet. Nederland niet naar de EK. Wat moet je nu doen in de zomer? Zeker in Hellevoetsluis met veel Duitse en Belgische toeristen. Die zullen het ons wel inwrijven. Maar goed veel kunnen we er niet aan veranderen. 
 
Wat wel gewoon doorgaat is de EK-poule. Meedoen en leuke prijzen winnen en daarnaast onze mooie vereniging helpen. Nu kan je eens op iemand anders als Nederland gokken dat die wel Europees Kampioen worden. Hebben we ineens meer kans op een goed poule-resultaat. 
 
Ook dit seizoen doen we weer mee met de Scorito.com poule. Klik op onderstaand logo om je in te schrijven. 
Scorito
Schrijf je in en doe mee !!

Lees meer

Meiden en Damesvoetbal op Nieuwenhoorn

Meiden en Damesvoetbal op Nieuwenhoorn

DamesvoetbalMet ingang van komend seizoen zal er weer een Damesteam actief zijn voor Nieuwenhoorn. Een aantal meiden die vroeger in de jeugd bij Nieuwenhoorn hebben gespeeld, zijn weer teruggekeerd op het oude nest. Ter aanvulling van het team kunnen we nog een aantal dames of meiden gebruiken. Dus heb je zin om te ballen, of weet je iemand die misschien geintresseerd zal zijn? Laat het weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Hetzelfde geldt overigens voor de meiden in de B-Junioren. Geboren tussen 2000 en 2002. Voor het MB-team kunnen we ook nog een aantal meiden plaatsen. Wil je aansluiten of weet je iemand? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Je kan natuurlijk ook altijd iemand van het bestuur aanspreken. 

Lees meer

vv Nieuwenhoorn is weer 10 gediplomeerde trainers rijker

vv Nieuwenhoorn is weer 10 gediplomeerde trainers rijker

Pupillentrainers
Voetbalvereniging Nieuwenhoorn investeert in de jeugdopleiding.
 
Na de aanstelling van een nieuw hoofd jeugdopleidingen heeft Nieuwenhoorn wederom geïnvesteerd in de toekomst. Een tiental cursisten heeft afgelopen vrijdag de laatste van een tiental avonden pupillenopleiding afgerond. Door het volgen van deze cursus hebben zij zich de status aangemeten van trainer voor de F en E pupillen.
 
Vaak zie je voor de groep voetballers een welwillende gedreven vader of moeder staan. Daar is helemaal niets mis mee uiteraard, maar om de voetballers uiteindelijk voetbaltechnisch op een iets hoger niveau te krijgen is het een goed idee om een aantal trainers terug in de schoolbanken te sturen. Daarbij wel opgemerkt dat het voetbalplezier voor de kinderen altijd voorop moet blijven staan natuurlijk.
 
Tijdens de opleiding moesten de cursisten op papier en daadwerkelijk in het veld de oefenvormen en wedstrijden beschrijven en begeleiden. Tijdens de coaching op het veld werden zij beoordeeld op hun kunnen door de collegae en de begeleider(s) van de KNVB. Afgelopen vrijdag was het zover dat deze tien cursisten het felbegeerde diploma uitgereikt kregen door de cursusleider van de KNVB.
 
Namens de jeugdspelers willen wij dan ook graag alle cursisten feliciteren met het behalen van het diploma.

Lees meer

Selectie bedankt Ecktionfoto

Selectie bedankt Ecktionfoto

Ecktionfoto heeft zaterdag na de succesvolle bekerfinale de selectie en supporters een diner aangeboden. De hele selectie wil met dit bericht hun dank uitspreken voor dit leuke en enthousiaste gebaar. Het heeft goed gesmaakt !!
www.ecktionfoto.nl | @ecktionfoto
Ecktionfoto

Lees meer

Binnenkort op Nieuwenhoorn

28-05-2016

02-06-2016 18:00 - 23:00

11-06-2016

18-06-2016 9:00 - 23:00

23-06-2016 8:00 - 17:00

11-07-2016 10:00 - 15:00

12-07-2016 10:00 - 15:00

13-07-2016 10:00 - 15:00

Uitslagen & Programma ZA1

Nieuwenhoorn 1 - Geen poule wedstrijden beschikbaar