Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Oostkapelle/Domburg - vv Nieuwenhoorn: deel II

2 maart 2020 10:45

Op de schrikkeldag 29 februari trad vv Nieuwenhoorn aan tegen Oostkapelle/Domburg (OKP) om de resterende 18 minuten uit te spelen van de op 7 december 2019 gestaakte wedstrijd.

Rond 13.00 uur arriveerde Nieuwenhoorn op sportpark Duinhelm in Oostkapelle en werd ontvangen door het sympathieke barteam van OKP. Uit de gesprekken in de kantine tussen de beide clubs bleek al snel dat eigenlijk niemand zat te wachten om deze wedstrijd uit te spelen. Met een 1-4 voorsprong voor Nieuwenhoorn, startend met een penalty te nemen door Nieuwenhoorn tegen tien man van OKP lag het eindresultaat op voorhand eigenlijk al vast.

Precies om 14.30 uur werd het restant van de wedstrijd in de 72e minuut gestart met een penalty die in alle rust door Dimitri Gomes werd verzilverd waarmee de 1-5 een feit was. Het sierde de spelers van OKP dat ze voor het weinige publiek de mouwen op stroopten om er toch nog een wedstrijd van te maken maar rond de 80e minuut was het de lange spits Tom Sleeuwenhoek die er 1-6 van maakte na een pass op maat vanaf de linkerkant. Wederom zette OKP weer aan waardoor Wouter Bloothoofd, keeper van Nieuwenhoorn, zich na een mooi genomen vrije trap van OKP zich tot het uiterste moest strekken om een doelpunt van OKP te voorkomen. In de 87ste minuut was het Brandon Nooitmeer die met een schitterende voorzet vanaf de rechterkant de bal op het hoofd van Dimitri Gomes legde die niet faalde en met een afgemeten kopbal de eindstand bepaalde op 1-7.