Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Nieuwenhoorn eenvoudig langs CWO (5-1)

17 november 2021 21:45

Nieuwenhoorn heeft niet al te veel problemen gehad om zich voor de volgende ronde van de KNVB-beker te plaatsen. Het begon de wedstrijd afgelopen zaterdag met fris voetbal. Met name de eerste 20 minuten was het een soort van ‘galeryplay’ dat het team op de mat legde. Zo strooiden Frank de Regt en Melvin Winterberg op het middenveld met de meest prachtige steekpasses en was het onvermoeibaar opkomen van Merijn Wolters een continue plaag voor de tegenstander.
CWO speelde daarentegen niet erg best. Op zich verrassend want het team staat toch niet voor niks op plek 4 in de 2de klasse D.
Naarmate de wedstrijd vorderde en zij al vrij snel met 2-0 achter kwamen leek het team zich echter te herstellen en kwam het door een benutte penalty terug tot 2-1.
In de 2de helft had de 2-2 ook zomaar kunnen vallen maar de bal werd van de lijn gehaald. Het geloof in een stuntje leek te groeien bij CWO, maar dan raakt de keeper van CWO de bal verkeerd waardoor Chris Dabaghian deze kan onderscheppen en met een boogbal de 3-1 kan laten aantekenen. Dit leek CWO te breken waarna Nieuwenhoorn toch nog vrij eenvoudig uit kan lopen naar 5-1.