Facebook Toestaan Niet toestaan

Promotie!

25 juni 2022 17:45

Nieuwenhoorn heeft door penalties promotie afgedwongen!

Nieuwenhoorn speelt komend seizoen in de vierde divisie. De ploeg van Oscar Biesheuvel won in Rosmalen na strafschoppen van WHC. In de reguliere speeltijd werd het 2-2.

In de reguliere speeltijd kwam Nieuwenhoorn voor rust door treffers van Sargon Gouriye en Stef van Oene op een 0-2 achterstand. Na rust bracht Dmitri Gomes de spanning in de wedstrijd weer terug. Nadat WHC door een rode kaart met 10 man verder moest drong Nieuwenhoorn verder aan. In de 84ste minuut wist Frank Molendijk de gelijkmaker op het scorebord te zetten.

In de strafschoppenserie stopte Mike van de Wijngaart de vijfde strafschop van WHC. Delano A Cohen schoot Nieuwenhoorn daarna naar de vierde divisie.

Bron: Jack Holten