Rijksstraatweg 270
3223KE
HELLEVOETSLUIS
tel. 0181-322486

Na de fantastische prestatie van vorige week wilden de kanjers van de JO10-2 het eerste blok in de 1ste klasse op hetzelfde hoge niveau afsluiten.
Dat dit wederom een lastige klus zou worden was met een tegenstander als Hellevoetsluis JO10-1 bekend, maar de kanjers krijgen steeds meer vertrouwen in eigen kunnen en de getrainde automatismen beginnen steeds meer houvast te bieden.

De start van de kanjers was werkelijk fenomenaal!
Een hoog baltempo, veel positie wisselingen en veel diepte in het spel lieten de tegenstander naar adem happen...tel daarbij op dat als één van de spitsen door het positiespel vrij werd gespeeld dit eigenlijk meteen raak was, en dan is duidelijk dat op de 5-0 voorsprong na één kwart niets viel af te dingen.
Dat dit hoge tempo en niveau veel kracht kostte en  niet kon worden vastgehouden door de kanjers was geen verrassing, ook mede omdat de tegenstander ook uit allemaal goede voetballers bestond en zij ook bleven aanzetten om er weer een wedstrijd van maken.

Na de pauze werd het net als vorige week wat rommeliger, mede ook omdat krachten wegvloeiden en één van de vaste spitsen er vandaag door ziekte niet bij was en er dus een wissel minder in te brengen was.

In het derde kwart kwam de tegenstander sterk opzetten en moesten de kanjers alle zeilen bijzetten om een veilige marge te blijven houden, maar gelukkig was onze sterke keeper in topvorm en zorgde hij dat we door deze lastige fase heen kwamen.
Het vierde kwart was weer duidelijk voor de kanjers.
De duels werden in het vierde kwart weer meer gewonnen, de meeste kansen waren weer voor Nieuwenhoorn en na het fluitsignaal stond er een mooie 10-5 overwinning op het scorebord.

De stijgende lijn is duidelijk zichtbaar in het spel en in de resultaten van de JO10-2 en met drie overwinningen uit zes wedstrijden kunnen wij spreken van een zeer geslaagd debuut in de 1ste klasse.

Volgende week geen competitiewedstrijd, maar misschien dat de kanjers een oefenwedstrijd spelen.

Wij houden u op de hoogte en wensen u een fijn weekend!