Rijksstraatweg 270
3223KE
HELLEVOETSLUIS
tel. 0181-322486

Met 2 overwinningen in de zak (5-2 winst tegen FC Vlotbrug, 5-1 tegen de JO13-2 in een oefenpartij) mochten de helden van de 13-3 deze keer tegen Zuidland Jo13-1.

Getergd om 3 punten op te schrijven begonnen de boys te jagen. Helaas was de tegenstander net een stukje groter en "steviger". Zo had de verdediging moeite met de opkomende aanvallers van Zuidland.
Xavi en Milo zochten de ruimtes steeds op maar keer op keer liepen zij vast op de stugge middenvelders van Zuidland.

De Zuidlanders hadden in het eerste helft de boys in de tang. En de uitstekend fluitende scheidsrechter floot (Patrick Borsboom) af voor de eerste helft met een 0-4 achterstand voor Nieuwenhoorn.

In de 2de helft had de trainster de opstelling en tactiek iets aangepast om de schade enigszins te beperken. Mathijs,Laurens,Josh en Cas kregen de taak om de spitsen te neutraliseren. Hierdoor mochten Bryce ,Jayden het middenveld aanspeelbaar houden.
Hierdoor kwam het spel van Nieuwenhoorn op stoom en kregen Gyondry en Bryan en Milan kansen .

Met felheid en drive om toch 1 doelpunt te maken had Zuidland het moeilijk . Maar toch kwamen ze af en toe nog voor het doel van Joshua maar hij kon ze vaak genoeg stoppen.
Nieuwenhoorn kreeg voldoende kansen en door een mooi uitgespeelde combinatie maakte Gyondry de ere treffer.

Uiteindelijk stond er na 60 min spelen 1-7 op het wedstrijd formulier en willen wij speciale dankwoord uitbrengen aan de scheidsrechter van vandaag: Patrick dank je wel voor het fluiten!

Lijkt je nu leuk om ook zo'n spannende wedstrijd te fluiten neem dan contact op via [email protected]
Scheidsrechters zijn nodig om kanjers zoals de JO13-3 te laten voetballen