Rijksstraatweg 270
3223KE
HELLEVOETSLUIS
tel. 0181-322486

Op zaterdag 2 oktober waren de jongens van de JO13-3 er helemaal klaar voor om tegen Flakkee te gaan vlammen.

Direct bij de aftrap kozen onze boys vol voor de aanval wat resulteerde in een paar mooie kansen. Het was helaas Flakkee dat de leiding nam in de 4de minuut in een spannende wedstrijd .

Ook viel even later de 0-2 en hierdoor moest de trainer noodgedwongen al de geheime wapen inzetten.

En dat werkte heel prima ! In de 13de minuut maakte Gyondry met behulp van de tegenstander de 1-2 en om de lijn door te zetten deed Bryan een minuut later graaien afwerken om zodoende de 2-2 neer te zetten.

Het spel golfde veel heen en weer en het was duidelijk dat Nieuwenhoorn er hard voor moest werken, en het harde werken werd beloond want Bryce kreeg een dot van een kans die hij niet liet liggen. Josh,Laurens en onze nieuwe aanwinst Luke hielden de spitsen van Flakkee in bedwang en onze Milanstrooide met diepte passen naar onze spitsen.

Met nog een minuut op de klok was het Flakkee dat doorbrak en scoorde op slag van rust. Hierdoor gingen wij met 3-3 de rust in.

De trainers hadden de boys verdere instructies gegeven om nog hoger en feller te spelen.

Al snel stond de 4-3 op het bord en na een gemene overtreding van Flakkee was het Mathijs met een vrije trap die fraai scoorde.

Door een klutsbal was het mogelijk dat Flakkee weer kon scoren ,ondanks het goede keepen van Guido

Xavi en Cas zochten elkaar weer op, zodoende kon wederom Bryan scoren en zo stond er na 37 minuten spelen 6-4 voor onze boys.

Olivier en Jayden kregen de taak om de middenvelders van Flakkee onder druk te brengen en deze taak deden ze erg goed waardoor Bryan en niet veel later Josh de 7 en 8-4 konden maken.

De kers op de taart werd verzorgd door Milo die de verdediging zoek speelden en nummer 9 scoorde.

De spanning was toen helemaal uit de wedstrijd en wederom was het Flakkee die nog scoorde voor hun nummer 5.

Hierdoor zijn onze helden van de JO13-3 in de top 3 beland en volgende week staat de topper tegen Botlek op het programma