Met 9 naar 2-2...
Afgelopen zaterdag was de 2e wedstrijd voor de beker. De hele week is Arie met zijn staf op zoek gegaan naar een keeper. Thijs was helaas geblesseerd. De keeper is uiteindelijk gevonden bij JO17-2. Lars van de Lelij heeft met een prima optreden er mede voor gezorgd dat de mannen van JO19-1 een dik verdiend gelijkspel speelden.

Na een matige 1e helft stond het bij rust 0-2.

Na rust kwam het team veel beter uit de kleedkamer en waren er volop kansen voor de aanvallers helaas stond het vizier niet altijd even scherp.

Na een prima combinatie viel daar dan de 1-2 maar helaas gooide de scheidsrechter roet in het eten en keurde dit doelpunt onterecht af.

Het team liet zich niet uit het veld slaan en bleef knokken. Aanval-op-aanval en uiteindelijk was daar dan de 1-2 door Lars van Orselen na een mooie pass van Rogier Bazoer. De 2-2 van Rogier viel niet veel later. De eindpass was deze keer van Lars.

Lars had zeker nog een strafschop moeten krijgen nadat de keeper onbesuisd in zijn rug liep. Lars moest helaas geblesseerd afhaken en Nieuwenhoorn JO19-1 speelde met 10 man verder omdat er al 5x was gewisseld. Helaas ook hier zat het niet mee.

Bij een opstootje kreeg Alti zijn 2e gele kaart en moest het team de laatste 10 minuten met 9 man verder.

Stefan Poli had nog een geweldige mogelijkheid om de wedstrijd winnend af te sluiten maar zag zijn voorzet op de vrijstaande Rogier onderschept worden.

Opstelling: Lars van de Lelij, Richard Oosterhof (Nathan Blum), Kai Benschop (AV), Tim van Mourik, Chris Noordzij (Henk Troost), Matthijs Roemers (Alti Ayaz), Niek Wageveld, Raydell Apostel, Lars van Orselen, Lucas van der Ven (Stefan Poli), Wessel Westdijk (Rogier Bazoer)

Volgende week beslissende wedstrijd tegen Hellevoetsluis JO19-1, aanvang 12:00 uur.

Middels deze weg bedanken wij onze sponsoren Valeur Accountants en MKB Boekhoudservice voor hun sportieve bijdrage dit voetbalseizoen!

JvE 11-09-2018

Afbeelding kan het volgende bevatten: 13 mensen, lachende mensen, buiten
Geen wedstrijdverslagen gevonden

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!