Sponsorcommissie - v.v. Nieuwenhoorn

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsorcommissie

Sponsorcommissie

Hoofdsponsor Sub Sponsors Overige Sponsors Team Sponsoring

De sponsorcommissie heeft als doel de sponsoring van onze vereniging te structureren en verder uit te bouwen. De sponsorcommissie zet zich in om bedrijven als sponsor voor de vereniging te werven en dat is tegenwoordig niet eenvoudig. Toch lukt het om steeds meer sponsoren bij v..v. Nieuwenhoorn te betrekken. Deze groei komt grotendeels tot stand door het proactieve sponsorbeleid. Hierbij staat centraal dat wij als vereniging echt iets voor een sponsor terug willen doen. Te denken valt hierbij aan afname van producten, het bijdragen aan de naamsbekendheid van de sponsor of het leggen van contacten met andere bedrijven. Op deze manier ontstaat een win-win situatie, waarvan zowel v.v. Nieuwenhoorn als de sponsor profiteren.


Om bedrijven met elkaar in contact te brengen organiseren we jaarlijks diverse activiteiten waaronder sponsorborrels en het bedrijvenvoetbaltoernooi..

De sponsorbijdragen worden besteed aan o.a. het opleiden van (jeugd)trainers, het aanschaffen van benodigde materialen en voor de organisatie van een groot aantal activiteiten. 

Binnen de vereniging is afgesproken dat alle vormen van sponsoring via de sponsorcommissie lopen. Deze commissie maakt de sponsor afspraken en legt deze waar nodig in een overeenkomst vast.

De sponsorcommissie verzorgt onder andere:

  • Reclameborden en doeken langs de velden
  • Reclame op narrowcasting en/of op de businessclub app
  • De businessclub
  • Samenstellen van de presentatiegids
  • Wedstrijdbal- en/of wedstrijdsponsoring
  • Teamsponsoring
  • Evenement- en campagnesponsoring
  • Overige vormen van sponsoring

Heeft u zelf ideeën of wensen omtrent sponsoring of wilt u graag sponsor worden bij v.v. Nieuwenhoorn? Neem dan gerust contact op. Stuur een berichtje naar sponsorcommissie@nieuwenhoorn.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!