Kledingvoorschrift - v.v. Nieuwenhoorn

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kledingvoorschrift

Tenue

Wedstrijden dienen te worden gespeeld in het originele Nieuwenhoorn tenue.  Wit shirt, zwarte broek en zwarte kousen. Via het kledingfonds worden het shirt en de broek ter beschikking gesteld aan de spelers, voor bijpassende sokken dient de speler zelf te zorgen..
Alleen indien de kleuren van de tegenstander het onderscheid tussen de spelers moeilijk maakt, dient het thuisspelende team te zorgen voor een reserve tenue. (Uitzondering hierop vormt Nieuwenhoorn 1, hier is het gebruikelijk dat het uitspelende team voor de reservetenues zorgdraagt)
Reservetenues worden door de vereniging ter beschikking gesteld.
Uniformiteit van tenue is belangrijk en dient te worden nagestreefd.

Scheenbeschermers

Elke speler is verplicht om tijdens de wedstrijd deugdelijke scheenbeschermers te dragen. Indien een speler geen scheenbeschermers heeft, kan deze speler niet spelen. De scheidsrechter zal hier op toezien. 

Sponsorkleding

Indien het team sponsorkleding heeft gekregen dienen alle spelers dit tijdens de wedstrijd te dragen. Indien er tevens trainingspakken door de sponsor ter bschikking zijn gesteld, dienen de spelers en staf in het gesponsorde pak naar de wedstrijden te komen.

Representatie

Let op, je draagt het Nieuwenhoorn logo op je borst en in sommige gevallen ook het logo van de sponsor. Hierdoor ben je heel herkenbaar en we hopen dat je het met trots zal dragen. Maar het betekent ook dat bij wangedrag niet alleen jijzelf hierop aangekeken wordt, maar ook de vereniging en eventueel de sponsor. 
Als vereniging willen we niet met wangedrag geconfronteerd worden wat zijn weerslag kan hebben op de vereniging of haar sponsoren. Hier zullen we als vereniging dan ook actief op toezien.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!