Hoofsponsor Bakker Bouw verlengt en nieuwe sponsor LV Style - Deco & Interieur - v.v. Nieuwenhoorn

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Hoofsponsor Bakker Bouw verlengt en nieuwe sponsor LV Style - Deco & Interieur

8 juni 2022 9:15


v.v. Nieuwenhoorn verlengt de sponsorovereenkomst met Hoofsponsor Bakker Bouw BV en sluit een nieuwe overeenkomst af met LV Style - Deco & Interieur.

De achterliggende jaren kenmerkten zich als gevolg van de Covid crisis voor vrijwel de gehele samenleving, als een uiterst lastige periode. Zeker voor de gezondheidszorg, het bedrijfsleven, verenigingen, overige organisaties en schoolgaande jeugd. Gedurende deze periode was voor verenigingen vooral de centrale vraag “hoe te overleven”.
Gelukkig beschikt de club over een zeer trouwe schare sponsoren en overige begunstigers die, ondanks de vaak moeilijke omstandigheden, onverkort hun verplichtingen zijn nagekomen.
In het verlengde hiervan en met het vertrouwen in de organisatie van VV Nieuwenhoorn en ondersteunt door sportieve successen, hebben ertoe geleid dat onze Hoofdsponsor Bakker Bouw BV de al zes jaar! lopende samenwerkingsovereenkomst met VV Nieuwenhoorn weer heeft verlengd met één jaar met een optie voor nog eens 3 jaar.

Opmerkelijk, maar zeer welkom, heeft de verlenging van de overeenkomst met Bakker Bouw BV er ook toe geleid dat met LV Style - Deco & Interieur een samenwerkingsovereenkomst als sub-sponsor kon worden aangegaan voor een zelfde periode.

Voetbalvereniging Nieuwenhoorn bedankt beide bedrijven voor de onvoorwaardelijke steun en zal hiermee trachten het begrip “Eilands Glorie” nog verder gestalte te geven.

Stichting Topsport Nieuwenhoorn

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!