Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor Nieuws

Het afgelopen seizoen heeft geheel onverwacht een heel vervelende wending gekregen met de komst van het coronavirus. Op weg naar een kampioenschap leek er een abrupt einde te komen aan de promotie naar de 1e klasse waar zo immens op gehoopt werd door iedereen. Gelukkig kwam alsnog het verlossende woord van de KNVB, toch promotie naar de 1e klasse.

Naast de impact van het virus op de competitie en de voetbalvereniging, heeft dit virus ook veel van onze partners geraakt. Zo hebben horecabedrijven langdurig de deuren gesloten moesten houden en nog steeds is daar sprake van allerlei beperkingen. In diverse branches heeft dit virus voor grote problemen gezorgd. Helaas hebben we inmiddels de nodige reclamedoeken moeten verwijderen van partners die in zwaar weer verkeren. Mochten we als vereniging iets kunnen betekenen, neem dan contact met ons op, we helpen graag daar waar mogelijk.

Maatschappelijk
Als gevolg van de samenwerking tussen de jeugdafdeling van v.v. Nieuwenhoorn en Stichting Het vergeten kind heeft v.v. Nieuwenhoorn dankzij de steun van haar maatschappelijk partners een mooi bedrag kunnen overmaken. Ook hier moest een alternatieve oplossing komen voor de geplande overhandiging vanwege het virus. De stichting stuurde een leuk filmpje waarin ze v.v. Nieuwenhoorn en partners bedankt voor de steun.

De her-certificering Gezonde Kantine heeft inmiddels plaatsgevonden en komend seizoen kunnen we aan de slag om te kijken in hoeverre verder kan worden uitgebreid om eventueel het zilveren certificaat te halen. De officiële opening van het drinkwatertappunt, gesponsord door Rabobank, werd ook uitgesteld, maar zal 19 september 2020 alsnog plaatsvinden.

Ook de start van het G-team, welke gepland stond voor maart 2020, moest uitgesteld worden. Komend seizoen hoopt dit team dan eindelijk het veld op te kunnen.

Het vrouwen- en meidenvoetbal heeft met het aantreden van een bestuurslid op dit onderdeel een behoorlijke metamorfose ondergaan. Na jaren van afwezigheid zullen komend seizoen twee vrouwenteams worden ingeschreven bij de KNVB en werd er een 3-jarig sponsorcontract met ING gewonnen. Een recreatief team van vrouwen 30+ en een aanzienlijke groei van de meidenafdeling completeren vooralsnog deze snelgroeiende tak binnen de vereniging.

Duurzaam
In december 2019 is de verlichting op de velden vervangen voor LED, mede dankzij de steun van Sportstroom en DeltaPort Donatiefonds.

Crowdfunding campagne “Geef het complex meer smoel en doneer een stoel”            

 Het plan was om deze actie te lanceren op de jaarlijkse sponsoravond welke ook t.g.v. het coronavirus geannuleerd moest worden. Wel is via de digitale kanalen besloten om in die periode van start te gaan met de verkoop van tribunestoeltjes. Inmiddels is de tribune bijna geheel voorzien van stoeltjes met dank aan Holland Sport Systems.

Met deze crowdfundingactie was de inzet om dusdanig veel stoeltjes te verkopen en die opbrengsten te gebruiken om de meest noodlijdende renovaties te kunnen verrichten (denk hierbij aan het sanitair in de kantine en het kleedkamercomplex). Meerdere partners hebben in het afgelopen seizoen mooie offertes aangeboden, maar helaas zijn hier mede t.g.v. de impact van het coronavirus momenteel (nog) niet voldoende middelen voor.

Om bovenstaande zaken nog verder te kunnen professionaliseren zijn partnerships van groot belang. Wij hechten er daarom ook veel waarde aan om deze partnerships op een persoonlijke wijze in te vullen. Rekening houdend met uw zakelijke belangen en doelstellingen waarbij we op zoek gaan naar maatwerk. Samen willen winnen en de top bereiken, dit willen wij voor onze spelers maar zeker ook voor u als partner van v.v. Nieuwenhoorn.

De sponsorcommissie is eenvoudig te bereiken via sponsorcommissie@nieuwenhoorn.nl
Uiteraard kunt u ook bestuursleden en commissieleden aanspreken, zij zullen u indien nodig met de sponsorcommissie in contact brengen.

 

 

 

Sponsorbrochure 2019-2020

26 november 18:45  De sponsorbrochure 2019-2020. meer »

131x gelezen

Rabo Voetbal Jongerenrekening

20 oktober 9:30  Speciaal voor jou als jeugdlid van V.V. Nieuwenhoorn hebben wij de Rabo Voetbal JongerenRekening. Als jij zo'n rekening opent, krijg je een mooi cadeau! Bovendien maakt jouw club kans op een extra sponsorbijdrage. En daar profiteren alle jeugdleden van mee. Open online en app je naam naar 06 13 80 91 37 of kom langs op één van onze vestigingen.meer »

287x gelezen

Sponsorbrochure Seizoen 2018-2019 bekijk hem hier!

19 oktober 15:00  Daar is die dan! De sponsorbrochure seizoen 2018-2019 nu ook online te bekijken.meer »

208x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!