Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor Nieuws

2020-2021

Het afgelopen seizoen was wederom rommelig dit door wederom het coronavirus. Zo blijft ons vlaggenschip weer in de 1ste klasse en kunnen we ons opmaken voor een nieuw seizoen. 

Naast de impact van het virus op de competitie en de voetbalvereniging, heeft dit virus ook veel van onze partners geraakt. Zo hebben horecabedrijven langdurig de deuren gesloten moesten houden en nog steeds is daar sprake van allerlei beperkingen. In diverse branches heeft dit virus voor grote problemen gezorgd. Helaas hebben we inmiddels de nodige reclamedoeken moeten verwijderen van partners die in zwaar weer verkeren. Mochten we als vereniging iets kunnen betekenen, neem dan contact met ons op, we helpen graag daar waar mogelijk.

 

 

VV Nieuwenhoorn sluit sponsorovereenkomst af met Van Son Vloeren BV

30 april 11:45  Voor veel bedrijven en (sport)verenigingen zijn het lastige tijden. Maar mede door de inspanningen van de jeugdafdeling van v.v. Nieuwenhoorn en de toekomst gerichte plannen van onze club, heeft Van Son Vloeren BV toch besloten om een overeenkomst aan te gaan als “Pakketsponsor”. Vanaf 1 mei 2021 zullen diverse uitingen van vloerenspecialist Van Son op het sportcomplex zichtbaar zijn om daarmee de bekendheid in de regio nog verder uit te bouwen. Verdere informatie over de mogelijkheden van Van Son Vloeren kunt u vinden op www.vansonvloeren.nl Stichting Topsport Nieuwenhoorn Maarten Vinke

380x gelezen

Sponsorbrochure 2019-2020

26 november 18:45  De sponsorbrochure 2019-2020. meer »

210x gelezen

Rabo Voetbal Jongerenrekening

20 oktober 9:30  Speciaal voor jou als jeugdlid van V.V. Nieuwenhoorn hebben wij de Rabo Voetbal JongerenRekening. Als jij zo'n rekening opent, krijg je een mooi cadeau! Bovendien maakt jouw club kans op een extra sponsorbijdrage. En daar profiteren alle jeugdleden van mee. Open online en app je naam naar 06 13 80 91 37 of kom langs op één van onze vestigingen.meer »

420x gelezen

Sponsorbrochure Seizoen 2018-2019 bekijk hem hier!

19 oktober 15:00  Daar is die dan! De sponsorbrochure seizoen 2018-2019 nu ook online te bekijken.meer »

297x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!