Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Meer dan geslaagde sponsoravond bij v.v. Nieuwenhoorn - april 2019

Meer dan geslaagde sponsoravond bij v.v. Nieuwenhoorn

Op donderdagavond 25 april heeft de jaarlijkse sponsoravond plaatsgevonden van en bij v.v. Nieuwenhoorn. Een bijzondere editie dit jaar omdat deze sponsoravond een samenwerkingsverband betrof tussen Kickersbloem 3 en v.v. Nieuwenhoorn. En door het bijzondere karakter van dit evenement waren beide partijen het ook snel eens dat de term “inspiratiebijeenkomst”  deze avond veel beter tot zijn recht zou doen komen.  En dit bleek een goed besluit.

 

Het thema voor de avond was “vallen, opstaan en weer doorgaan”. Vanuit dit gegeven trapte de voorzitter van Nieuwenhoorn de avond af met een mooi betoog hoe de club zijn weg omhoog weer terug heeft gevonden na een turbulente periode. En dit door de eendrachtige samenwerking van de vele trouwe vrijwilligers die de vereniging inmiddels weer aan zich heeft weten te binden.

 

Vervolgens was het de beurt aan Ton van der Schelde en wethouder Aart-Jan Spoon die een mooie inkijk gaven in de totstandkoming van het nieuwe Hellevoetse industrieterrein Kickersbloem 3. Een traject waarbij vele hindernissen genomen moesten worden, maar waarbij de betrokkenen door stugge volharding uiteindelijk staan waar ze nu staan. De eerste palen gaan de grond in en over een paar jaar staat er een industriepark van allure. Een prestatie van formaat!

 

Na Ton en wethouder Spoon was het de beurt aan Stichting Het vergeten kind. Esmeralda en Kelly, beiden Unforgettables bij de stichting (zie website van de stichting!), vertelden hun eigen verhaal. Twee schitterende kinderen met een verhaal wat diept raakt hetgeen ook duidelijk zichtbaar was in de zaal. Bijzonder indrukwekkend en aangrijpend. Het is deze stichting waarvan de jeugd van v.v. Nieuwenhoorn de komende vier jaar het logo op het shirt zal dragen. Na afloop van deze presentatie vond er een veiling van borden plaats voor op de sponsorwall waar de stichting gepresenteerd wordt samen met de maatschappelijk partners. Met tien borden hebben we als stichting en vereniging een fantastisch resultaat behaald.

 

Als laatste onderdeel voor de pauze kon de voorzitter met zichtbare trots bekend maken dat Bakker Bouw ook de komende drie jaar hoofdsponsor zal zijn van de selectie van v.v. Nieuwenhoorn. Door het zetten van de handtekeningen op de contracten werd direct de daad bij het woord gevoegd waardoor het partnership tussen partijen gecontinueerd kan worden. Als vereniging willen wij ook via deze weg onze grote waardering uitspreken richting Ruud en Yvonne voor de steun die zij ons hier mee geven.

 

Na de pauze was het de beurt aan Nederlands meest spraakmakende scheidsrechter Bas Nijhuis. Ook Bas heeft met zijn manier van fluiten de nodige weerstand moeten overwinnen maar staat ook waar hij  nu staat: aan de top van het Nederlands scheidsrechterscorps. Met mooie en humorvolle anekdotes gaf hij een inkijk in deze gesloten wereld en had hij de lachers stevig op zijn hand. Een spreker van grote klasse die het publiek direct voor zich wint.

 

Aan het eind van de avond kon de vereniging alvast een check van € 1.500,- overhandigen aan Stichting Het vergeten Kind die in ontvangst werd genomen door de supermeiden van onze MO-19, het team waar Kelly al jaren in speelt.

 

Al met al een avond waar heel veel is gezegd en gesproken en waar na afloop nog lang is over nagepraat. Een avond waar we als Kickersbloem 3 en v.v. Nieuwenhoorn oprecht trotst op zijn!

Upload zelf bestanden

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!