Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Protocol verantwoord sporten v.v. Nieuwenhoorn

 

 logo.jpg

 

Protocol verantwoord sporten bij v.v. Nieuwenhoorn

V.v. Nieuwenhoorn ziet het als een grote verantwoordelijkheid om het beoefenen van sport mogelijk te maken en anderzijds te zorgen voor het respecteren en hanteren van de gestelde maatregelen. Als voetbalvereniging vragen wij u dringend dit protocol te volgen en in acht te nemen. In het belang van de gezondheid van uzelf, uw kind, alle vrijwilligers en leden is het belangrijk dat alle protocollen worden doorgenomen voorafgaand aan een bezoek aan het sportpark. We vertrouwen erop dat iedereen zich aan de maatregelen zal houden en eventuele aanwijzingen van de corona stewards opvolgt.

V.v. Nieuwenhoorn wil benadrukken dat dit protocol actueel is en een aantal veranderingen door kan maken mocht dat nodig zijn. Deze veranderingen hebben te maken met nieuwe maatregelen vanuit het RIVM, de Rijksoverheid, gemeente Hellevoetsluis, NOC*NSF en de K.N.V.B. Iedere aanpassing wordt gecommuniceerd via de website van v.v. Nieuwenhoorn.

De belangrijkste punten:

 • Houd 1,5 meter afstand
 • Heeft u klachten? Blijf thuis!
 • Gebruik je gezonde verstand
 • Maximaal 250 bezoekers op ons sportpark

Houd je hierbij aan de volgende regels:

 • Het is niet toegestaan meer dan 250 mensen toe te laten op het sportpark. Om dit te kunnen monitoren wordt gewerkt met een registratieformulier voor publiek. Deze is te vinden op de website onder "wedstrijden". Als het maximum toelaatbare aantal van 250 is bereikt zal de registratiemogelijkheid sluiten. Hierin wordt u ook gevraagd een aantal vragen (gezondheidscheck) te beantwoorden en contactgegevens achter te laten voor een eventueel bron- en contactonderzoek van de GGD bij nieuwe coronabesmettingen. De te registreren gegevens betreffen naam, telefoonnummer, mailadres en tijdstip van aankomst. Deze gegevens worden na 2 weken verwijderd. In het kader van de wet op de privacy (AVG) is registratie vrijwillig, maar wij doen een dringend beroep op iedereen om je vooraf te registreren. Bij de entree van het sportpark kunt u zich voor de betreffende wedstrijd melden en indien van toepassing afrekenen. Wij vragen u zoveel mogelijk te betalen met pin;
 • Een bezoeker aan de kantine dient te reserveren, dit kan bij de ingang van de kantine/het terras. Volg hier de aanwijzingen van de kantinemedewerkers op. In de kantine (alleen zitplaatsen) en op het terras is het alleen toegestaan om plaats te nemen op de aanwezige zit- en staplaatsen en volg de route welke met markeringen is aangegeven. Als er geen zit – en staplaatsen meer beschikbaar zijn dan wordt geen toegang meer verleend;
 • Het spreekt voor zich dat je thuisblijft bij gezondheidsklachten;
 • Op het sportpark houden we vanzelfsprekend 1.5 meter afstand van elkaar, gebruik daarom alle zijden van het veld om dit te kunnen borgen. Langs alle velden en op de tribune zijn markeringen aangebracht;
 • Volg de richtlijnen welke op posters staan wanneer het sportpark wordt bezocht.
 • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos;
 • Geef elkaar, zodra de wedstrijd is afgelopen, de ruimte zodat iedereen op een veilige en verantwoorde manier het sportpark kan verlaten.

De volledige regels en richtlijnen voor het op een verantwoorde manier sporten en bezoeken van ons sportpark vind je hier: Algemeen protocol verantwoord sporten  van het NOC/NSF.

Aanvullende praktische informatie over het gebruik van het complex zijn te vinden in de bijlage "protocol spelers en staf" op de website.

Wij zijn blij dat er weer gevoetbald kan worden en rekenen erop dat iedereen zich aan bovenstaande regels houdt en bovenal zijn/haar gezonde verstand gebruikt!

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!