Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Protocol verantwoord sporten v.v. Nieuwenhoorn

 

 logo.jpg

 

Protocol verantwoord sporten bij v.v. Nieuwenhoorn

V.v. Nieuwenhoorn ziet het als een grote verantwoordelijkheid om het beoefenen van sport mogelijk te maken en anderzijds te zorgen voor het respecteren en hanteren van de gestelde maatregelen. Als voetbalvereniging vragen wij u dringend dit protocol te volgen en in acht te nemen. In het belang van de gezondheid van uzelf, uw kind, alle vrijwilligers en leden is het belangrijk dat alle protocollen worden doorgenomen voorafgaand aan een bezoek aan het sportpark. 

V.v. Nieuwenhoorn wil benadrukken dat dit protocol actueel is en een aantal veranderingen door kan maken mocht dat nodig zijn. Deze veranderingen hebben te maken met nieuwe maatregelen vanuit het RIVM, de Rijksoverheid, gemeente Hellevoetsluis, NOC*NSF en de K.N.V.B. Iedere aanpassing wordt gecommuniceerd via de website van v.v. Nieuwenhoorn.

De belangrijkste punten:

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Heeft u klachten? Blijf thuis!
  • Gebruik je gezonde verstand

Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gelden de volgende regels:

  • Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen dus blijven voetballen, dit verandert niet. Dat is belangrijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand.
  • Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden/trainingen, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders ( maximaal 6 bezoekende partij).
  • Kleedkamers zullen per 21 november niet meer opengesteld worden (wedstrijden en trainingen)
  • Kantine zal per 24 november zijn deuren sluiten tot 4 december.
  • Verzoek is dat iedereen zijn/haar eigen drinken meeneemt in een bidon/flesje. Er wordt geen drinken meer geregeld door de club tijdens de rust.

Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.

Vandaar ook dat wij specifiek een beroep doen op u allen en uw eigen verantwoordelijkheid.
Bent u niet gevaccineerd, niet getest of genezen verklaard ? Pak uw verantwoordelijkheid en help ons en anderen !  

Algemeen protocol verantwoord sporten  van het NOC/NSF.

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!