Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Opzeggingsformulier

U wilt opzeggen?

Middels onderstaand formulier kunt u aangeven dat u uw lidmaatschap bij v.v. Nieuwenhoorn wilt opzeggen. Uiteraard betreuren wij dit en zouden u willen vragen om de reden van de opzegging te vermelden.
Tevens willen wij u wijzen op het contributiereglement waarin de financiele afhandeling met betrekking tot het opzeggen is vermeld. Spullen (materialen, tenues, pakken, tassen, etc.) die door de club beschikbaar gesteld zijn dienen voor de opzeggingsdatum ingeleverd te zijn, anders zal de opzegging niet doorgevoerd kunnen worden. 

Let op !! Gebruik dit formulier NIET indien wordt overgeschreven naar een andere vereniging. Bij overschrijvingen hoeft er niet opgezegd te worden, dat gaat vanzelf zodra de overschrijving door de KNVB is goedgekeurd.

Opzeggingsformulier

De onderstaande vragen hebben betrekking op het nakomen van de financiële verplichting zoals verwoord in het contributiereglement. Elders op deze site te vinden.
Tevens is er de vraag met betrekking tot het inleveren van door de club beschikbare gestelde spullen (materialen, tenues, tassen, trainingspakken, etc.)

Wanneer je niet meer voetbalt maar toch de vereniging financieel wilt steunen dan kun je altijd “rustend lid” blijven. * = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!