Opzeggingsformulier - v.v. Nieuwenhoorn

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Opzeggingsformulier

U wilt opzeggen?

Middels onderstaand formulier kunt u aangeven dat u uw lidmaatschap bij v.v. Nieuwenhoorn wilt opzeggen. Uiteraard betreuren wij dit en zouden u willen vragen om de reden van de opzegging te vermelden.
Tevens willen wij u wijzen op het contributiereglement waarin de financiele afhandeling met betrekking tot het opzeggen is vermeld. Spullen (materialen, tenues, pakken, tassen, etc.) die door de club beschikbaar gesteld zijn dienen voor de opzeggingsdatum ingeleverd te zijn, anders zal de opzegging niet doorgevoerd kunnen worden. 

Let op !! Vermeld bij overschrijven naar een andere vereniging naar welke vereniging u gaat.

Opzeggingsformulier

De onderstaande vragen hebben betrekking op het nakomen van de financiële verplichting zoals verwoord in het contributiereglement. Elders op deze site te vinden. Tevens is er de vraag met betrekking tot het inleveren van door de club beschikbare gestelde spullen (materialen, tassen, trainingspakken, etc.)


Let op!! Voor het inleveren van het club tenue moet u een afspraak maken bij het kledingfonds, bij niet inleveren wordt er een factuur gestuurd. 


Wanneer je niet meer voetbalt maar toch de vereniging financieel wilt steunen dan kun je altijd “rustend lid” blijven. * = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!