Club van 100 - v.v. Nieuwenhoorn

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Club van 100

Aanmeldingsformulier

Het is maart 1974 als er een aantal leden van onze mooie voetbalvereniging besluiten meer te willen doen voor de club, financieel méér. Dit om de club te ondersteunen bij grote en kleine uitgaven, die normaliter niet door de voetbalvereniging zelf bekostigd kunnen worden. Het was hét startsein voor de "Club van Honderd". Iedereen die wilde, kon door middel van een donatie van 100 gulden destijds, zich aansluiten bij deze nieuwe club en via die weg de voetbalvereniging ondersteunen. Na een aantal jaren van afwezigheid is de Club van Honderd weer opgestart.

FOCUS

Tijd dus voor nieuw elan, onder een nieuw bestuur. Want, zijn zij van mening, nog altijd is en kan de "Club van Honderd" een ondersteunende financier voor onze voetbalvereniging zijn. Met daarbij de focus enerzijds op onze jeugd en anderzijds op onze accommodatie. Daarnaast houdt de "Club van Honderd" nog wat reserves voor onvoorziene kosten en eenmalige speciale aanvragen.
Enkele voorbeelden van bijdragen in het (recente) verleden door de "Club van Honderd" zijn:

 • Aanschaf van materialen, zoals ballen, doeltjes en kleding voor de jeugd;
 • Aanschaf van materialen, zoals gereedschap en een grasmaaier voor de terreinploeg;
 • Aanschaf van het nieuwe kassa- en voorraadsysteem voor de kantine;
 • Bijdragen aan de kampioens-promotiefeesten;
 • Aanschaf van coachjassen t.b.v. de staf van de gehele jeugdafdeling;
 • Aanschaf drinkwatertappunt t.b.v. de Gezonde Kantine/project JOGG;
 • Aanschaf nieuwe scheidsrechterstenues

BESTUUR

Zoals hierboven genoemd, heeft de "Club van Honderd" een nieuw bestuur. Elk bestuur heeft uiteraard een Secretaris en bij de "Club van Honderd" is dat Dick Schenk. Dick is één van de oud-gedienden van de voetbalvereniging en heeft ook daar menig bestuurs- en commissieposten bekleed. Voormalig topkeeper bij de Veteranen, Jorden Thier, is de financiële man, de penningmeester van de "Club van Honderd".  M.i.v. seizoen 2018/2019 completeert Albert Kolijn het bestuur van de Club van Honderd als nieuwe voorzitter. Albert heeft zich jaren ingezet als trainer van diverse heren-, dames- en meidenelftallen. Tevens is hij lid van de sponsorcommissie en trouw sponsor van de vrijwilliger van de maand.
 
Naast deze verplichte functies nemen er nog twee afgezanten van de vereniging die plaatsnemen binnen het bestuur van de "Club van Honderd".  De twee posities die nog vacant staan zijn die van vertegenwoordigers uit de "senioren-tak"  en die uit de "jeugd-tak". Mocht u interesse hebben in een functie binnen de Club van Honderd, mail naar clubvan100@nieuwenhoorn.nl

BIJDRAGE

Het bestuur van de Club van Honderd zal ook komend seizoen weer gaan bijdragen aan noodzakelijke items ter ondersteuning van de vereniging en haar leden en vrijwilligers en roept u op om lid te worden van deze onmisbare groep begunstigers.

LID WORDEN

Word lid van de "Club van Honderd" en krijg daat het volgende voor terug:

 • U wordt als lid van de "Club van Honderd" vermeld op onze website en op het bord in de kantine;
 • U ontvangt geregeld een nieuwsbrief van de "Club van Honderd";
 • Een gezellige avond samen met alle leden van de "Club van Honderd";
 • Eeuwige dank voor het mogelijk maken van de nodige extra's voor onze (jeugd)leden!


Voor slechts € 50,- wordt u al lid van de "Club van Honderd". U kunt lid worden door het aanmeldfomulier in te vullen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw lidmaatschap.

Namens het volledige bestuur van de "Club van Honderd" danken wij u alvast voor uw steun en wensen wij u een zeer sportief, gezellig en succesvol seizoen toe!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!