Home - v.v. Nieuwenhoorn

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Save the date 25 maart Black & White zaterdag!

10 maart 19:15  Op zaterdag 25 maart 2023 is het tijd voor het meest spectaculaire evenement van het jaar: Black & White! Op deze dag vinden er verschillende voetbalwedstrijden plaats op het terrein van V.V. Nieuwenhoorn. Zo speelt Nieuwenhoorn 1 tegen Poortugaal, Nieuwenhoorn 2 tegen FC Oudewater en Nieuwenhoorn JO23 tegen SHO. Het belooft een spannende dag te worden vol voetbalplezier en gezelligheid. Maar dat is nog niet alles. Black and White staat natuurlijk bekend om de dresscode: zwart-wit. Trek dus je mooiste zwarte en witte outfit aan en kom in stijl naar het evenement. En het mooie is: de entree is helemaal gratis! Dus nodig al je vrienden, familie, kennissen en collega's uit en geniet samen van een geweldige dag vol voetbal en plezier. Kortom, zet zaterdag 25 maart 2023 alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent op Black & White. Kom in zwart-witte outfit en geniet van de wedstrijden, de sfeer en de gezelligheid. We zien je graag op 25 maart!

231x gelezen

Tom van der Leeden (keeper) verlaat Nieuwenhoorn

25 februari 20:45  Na een verblijf van ruim 10 jaar “onder de lat”, verlaat Tom van der Leeden aan het eind van het seizoen 2022-2023 voetbalvereniging Nieuwenhoorn. Al op 13 jarige leeftijd verkaste Tom van de v.v. Rockanje naar v.v. Nieuwenhoorn. Het alom onderkende talent van Tom bracht hem naar de Rijksstraatweg in Nieuwenhoorn om daar zijn kwaliteiten verder uit te bouwen in de jeugdafdeling. Een bewuste en ongetwijfeld verstandige keuze, o.a. tot uitdrukking komend in een 5-tal kampioenschappen bij de hoogste jeugdelftallen. Op 18 jarige leeftijd maakte van der Leeden zijn opwachting binnen de seniorenselecties. Ook daar eiste Tom op jonge leeftijd een prominente plek op bij het keurkorps van Nieuwenhoorn. Veelal succesvol en ook daar weer – inmiddels voetballend in de zaterdagafdeling - gevolgd door promoties naar een hoger niveau. Een verdere doorgroei bij Nieuwenhoorn, inmiddels spelend in de 4e Divisie Zaterdag, lijkt voor de nog zeer jonge van der Leeden naar verwachting een te lang verblijf in de wachtkamer van de A-selectie. Mede op basis daarvan heeft de binnenkort 24 jarige Tom van der Leeden besloten om m.i.v. het seizoen 2023-2024 zijn geluk elders te gaan beproeven. Nieuwenhoorn ziet hem met lede ogen gaan maar wenst hem uiteraard veel succes toe in zijn verdere carrière “onder de lat”.

340x gelezen

Adrie Poldervaart dankbaar voor de steun vanuit V.V. Nieuwenhoorn

19 februari 20:00  Adrie Poldervaart, de voormalige trainer van Nieuwenhoorn, is dankbaar voor de steun die hij vanuit V.V. Nieuwenhoorn ontvangt. Poldervaart, momenteel de trainer van De Graafschap, lijdt aan een zeldzame variant van het Guillain-Barré syndroom en wordt momenteel al twee weken behandeld in het ziekenhuis. Adrie bedankt de mensen van V.V. Nieuwenhoorn voor alle kaarten en aandacht die hij heeft gekregen, omdat het hem veel energie geeft om deze aandoening te overwinnen. Hij heeft ook op de website van De Graafschap zijn dankbaarheid uitgesproken, omdat hij steunbetuigingen en beterschapswensen uit het hele land en van verschillende clubs ontvangt. Adrie is erg dankbaar voor deze steun en het doet hem goed.

329x gelezen

V.V. Nieuwenhoorn bouwt verder

19 februari 19:15  V.V. Nieuwenhoorn heeft voor komend seizoen weer een aantal vertrouwde gezichten weten te behouden. Neil Overheid, Gregory Paula, Melvin Winterberg, Luke Corver, Kayo Renwarin, Nathanael Kazadi, Jeroen van der Wal, Lukas Hamann, Mike van de Ruit, Dimitri Gomes Almeida, Frank Molendijk, Garrick Naarden, Lars van Orselen, Ünal Can Bayka (K), Thijs Oostrijck, Victor de Blok,Roeland de Bruijne en Mike van de Wijngaart hebben besloten nog een seizoen te blijven en het shirt van Nieuwenhoorn te blijven dragen. Onlangs heeft de club Jeff Stans al aangetrokken als hoofdtrainer voor komend seizoen en kan daarnaast ook enkele nieuwe gezichten verwelkomen. Dani Staas en Daan Langedoen zullen overkomen van Spijkenisse, de broers Merijn en Danique Wolters zullen terugkeren van hun uitstap bij V.V. Brielle, Joey Kleijn is aangetrokken van Smitshoek, Jeffrey Duijnstee zal de overstap maken van Poortugaal, Fabian Boekholt zal zich aansluiten vanuit V.V. Hellevoetsluis en Steven Hamann zal overgekomen van SV Poortugaal. De club is verheugd met de komst van deze nieuwe spelers en kijkt uit naar hun bijdrage aan het team. Vanuit de jeugd zullen Sem van der Wilden en Rowen Berghout aansluiten. Helaas nemen we aan het einde van het seizoen ook afscheid van enkele spelers. Delano a Cohen wordt assistent-trainer bij Quick Boys, Frank de Regt en Christiaan Dabaghian hebben ervoor gekozen om de overstap te maken naar Capelle, Jeffrey Burger heeft besloten om te gaan spelen bij V.V. Hellevoetsluis en Tom van der Leeden zal de club verlaten. We willen deze spelers bedanken voor hun inzet en prestaties bij V.V. Nieuwenhoorn en wensen iedereen veel succes in hun verdere carrière.

524x gelezen

Restaurant Duinhoek

11 februari 17:00  Sinds 1 februari zijn de deuren van Restaurant Duinhoek weer opnieuw geopend. Een gloednieuwe locatie waar u heerlijk kunt lunchen, koffie kunt drinken, een gezellig drankje drinkt en waar u kunt dineren. Naast het restaurant hebben wij een prachtige evenementenlocatie voor bruiloften, feesten, privé diners/buffetten en voor vergaderingen. meer »

204x gelezen

Mike van der Ruit verlengd overeenkomst bij Nieuwenhoorn

11 februari 12:45  Allround verdediger Mike van der Ruit zal ook in het seizoen 2023-2024 weer de zwart-witte kleuren dragen van voetbalvereniging Nieuwenhoorn. Het wordt voor de ervaren en zeer betrouwbare verdediger alweer het 6e seizoen voor de club aan de Rijksstraatweg in het gelijknamige dorp. Uiteraard is Nieuwenhoorn zeer content met het verlengen van de overeenkomst met Mike. Ook de vaste aanhang van de club zal het langere verblijf zeker weten te waarderen. Niet alleen voor de inbreng van zijn voetbalkwaliteiten, maar evenzeer door wijze van acteren op en naast het voetbalveld. Met het bijtekenen van Mike van der Ruit heeft Nieuwenhoorn tevens de selectie op orde voor een langer verblijf op Divisie niveau. Stichting Topsport Nieuwenhoorn

133x gelezen

IN MEMORIAM

7 februari 22:45  Het bestuur van V.V. Nieuwenhoorn ontving het trieste bericht dat Aad Meijburg op 4 februari is overleden. De crematieplechtigheid zal gehouden worden op vrijdag 10 februari 2023 om 14.00 uur in het "Uitvaartcentrum Kievit" aan de Stoofweg 2 in Hellevoetsluis. Na de plechtigheid is er gelegenheid om te condoleren in het uitvaartcentrum. Ons medeleven gaat uit naar de familie. Het bestuur

299x gelezen

Gratis webinar Voetbal & Studie in de VS - door UStudy Sports

5 februari 7:15  Voetbal je op nationaal of regionaal niveau? Nieuwsgierig naar studie op een high school, college of universiteit in de VS?

95x gelezen

Jeff Stans nieuwe trainer V.V. Nieuwenhoorn

20 januari 18:30  Recentelijk is met Jeff Stans (32 jr.) overeenstemming bereikt over invulling van de functie van hoofdtrainer bij V.V. Nieuwenhoorn, m.i.v. seizoen 2023-2024.

396x gelezen

7 x 7 competitie op de vrijdagavond bij VV Nieuwenhoorn

10 januari 12:00  VV Nieuwenhoorn gaat op de vrijdagavond een 7 x 7 competitie een vervolg geven. Nieuwe reeks zal starten op 10 maart! Lekker een uurtje ballen met je vrienden, vriendinnen, collega’s en daarna gezellig een hapje en een drankje in de kantine om het weekend in te luiden. Er wordt op 14 vrijdagavonden, om de week, van september tot juni in competitieverband gespeeld met door de teams zelf samengestelde teams. Individuele aanmelding kan ook, wij assisteren dan in het oprichten van een team. Aanvang van de wedstrijden: 19.45 uur, 2 x 30 minuten. Informatie over het programma en standen zijn via deze website te volgen. Indien u als team belangstelling heeft om aan deze 7 tegen 7 competitie deel te nemen kunt u hierover contact opnemen met de organisatie, Simon Hoogerwaard 0652854906

1512x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!