Home - v.v. Nieuwenhoorn

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Grote Clubactie

13 september 21:00  ⚽ 🖤🤍Win een training van Cesco Agterberg! Doe mee met de Grote Clubactie!🖤🤍⚽ Hey sportievelingen van vv Nieuwenhoorn, Geweldig nieuws! We hebben een te gekke kans voor jou en je team. Verkoop loten voor de Grote Clubactie en maak kans op een exclusieve training met Cesco Agterberg, de coach van ons eerste team! Het team dat de meeste loten verkoopt, wint deze bijzondere training. ⚽ En dat is nog niet alles! Het lid dat de meeste loten verkoopt, mag meedoen met een training van het eerste elftal. Stel je voor, trainen als een pro en de spelers ontmoeten! Laten we samen onze club steunen en gaan voor deze fantastische prijzen. Verkoop loten aan je familie, vrienden en buren. Laten we laten zien hoe geweldig we zijn, zowel op als buiten het veld! Vorig jaar hebben we een geweldig bedrag binnen gehaald, gaan we daar dit jaar overheen?! Start verkoop is zaterdag 23 september. Veel succes en plezier, Het team van vv Nieuwenhoorn

65x gelezen

Pupil van de Week

11 september 16:45  🤴Mike = 𝗣𝘂𝗽𝗶𝗹 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗪𝗲𝗲𝗸 📸 Mike uit de JO11-1 mocht zaterdag als een echte selectie speler met de grote mannen het veld op en zelfs scoren bij de keeper van RKAVV ! 🎙 Lees hieronder het interview met topper Mike! ——— ♟ 𝘞𝘢𝘵 𝘪𝘴 𝘫𝘦 𝘱𝘰𝘴𝘪𝘵𝘪𝘦 𝘪𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘷𝘦𝘭𝘥? Links voor/midden 🛴 𝘞𝘢𝘵 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘫𝘦 𝘩𝘰𝘣𝘣𝘺’𝘴? Voetballen, steppen en buiten spelen ⚽ 𝘞𝘢𝘵 𝘸𝘪𝘭 𝘫𝘦 𝘭𝘢𝘵𝘦𝘳 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘦𝘯? Profvoetballer 🦸‍♂️ 𝘞𝘪𝘦 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘫𝘦 𝘧𝘢𝘷𝘰𝘳𝘪𝘦𝘵𝘦 𝘴𝘱𝘦𝘭𝘦𝘳𝘴? Gregory Paula 🖤🤍 Mike heeft het super naar zijn zin gehad! Mannen van de selectie bedankt voor deze mooie dag!

68x gelezen

Winnaar lootjes actie v.v. Nieuwenhoorn

10 september 20:15  Beleef de thuiswedstrijden van vv Nieuwenhoorn nog intenser! Voor slechts 1 euro per lootje maak je kans op een fantastisch uit- of thuis tenue. Draag met trots de kleuren van ons team. De loterij voegt extra plezier toe aan de wedstrijddagen en ondersteunt direct onze club. Doe mee en versterk zowel onze kansen als de band onder supporters. Samen maken we elke wedstrijddag onvergetelijk! ⚽🎉 📸 Trotse winnaars van zaterdag 02 september dhr. Zeynel Kocabiyik en zaterdag 9 september dhr. Forman.

88x gelezen

Ukkebal en Walking Football

7 september 13:30  🖤🤍⚽🤍🖤We hebben een fantastisch initiatief dat generaties samenbrengt op zondagochtend voor een unieke voetbalervaring! Ons "Ukkebal" veld 1 links en "Walking Football" veld 1 rechts is een geweldige gelegenheid voor jong en oud. Kom op zondagochtend en sluit je aan bij onze Ukkebal (2-4jaar) en Walking Football (50+) groep. Wat is Ukkebal en Walking Football? 👧👦Ukkebal: Speciaal ontworpen voor onze jongste generatie (2-4 jaar oud), is Ukkebal een leuke en leerzame manier om kinderen in de wereld van voetbal te introduceren. We richten ons op plezier, teamwork en basisvaardigheden, en we moedigen deelname van ouders/grootouders aan om samen met hun kleintjes te spelen. 👴👵Walking Football: Walking Football is bedoeld voor onze oudere buurtgenoten die nog steeds van voetbal willen genieten, ongeacht hun leeftijd of fysieke beperkingen. Het is een langzamere variant van voetbal waarbij lopen (niet rennen) de norm is. Het is een geweldige manier om actief te blijven, sociale contacten te leggen en van het spel te genieten zonder overmatige inspanning. Voor meer informatie over Ukkebal kunt u contact opnemen met onze jeugdcommissie via jeugdcommissie@nieuwenhoorn.nl. Voor meer informatie over Walking Football kunt u contact opnemen met dhr. Frank Minderhout via ajfminderhout@upcmail.nl.

103x gelezen

Maak kans op een fantastisch uit- of thuistenue!

5 september 16:15  🖤🤍 Beleef de thuiswedstrijden van vv Nieuwenhoorn nog intenser! Voor slechts 1 euro per lootje maak je kans op een fantastisch uit- of thuis tenue. Draag met trots de kleuren van ons team. De loterij voegt extra plezier toe aan de wedstrijddagen en ondersteunt direct onze club. Doe mee en versterk zowel onze kansen als de band onder supporters. Samen maken we elke wedstrijddag onvergetelijk! ⚽🎉 De lootjes zijn te koop bij de kassa bij de ingang van ons complex.

122x gelezen

Pupil van de Week

3 september 22:00  Zoë = 𝗣𝘂𝗽𝗶𝗹 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗪𝗲𝗲𝗸 📸 Zoë uit de JO8-1 mocht zaterdag 26 Augustus als een echte selectie speler met de grote mannen het veld op en zelfs scoren bij de keeper van VOC! 🎙 Lees hieronder het interview met topper Zoë! ——— ♟ 𝘞𝘢𝘵 𝘪𝘴 𝘫𝘦 𝘱𝘰𝘴𝘪𝘵𝘪𝘦 𝘪𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘷𝘦𝘭𝘥? Middenveld 💻 𝘞𝘢𝘵 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘫𝘦 𝘩𝘰𝘣𝘣𝘺’𝘴? Voetbal en computeren ⚽ 𝘞𝘢𝘵 𝘸𝘪𝘭 𝘫𝘦 𝘭𝘢𝘵𝘦𝘳 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘦𝘯? Voetballer 🦸‍♂️ 𝘞𝘪𝘦 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘫𝘦 𝘧𝘢𝘷𝘰𝘳𝘪𝘦𝘵𝘦 𝘴𝘱𝘦𝘭𝘦𝘳𝘴? Mbappé 🖤🤍 Zoë heeft het super naar haar zin gehad! Mannen van de selectie bedankt voor deze mooie dag!

73x gelezen

7x7 toernooi

3 september 15:15  Het 3de seizoen van 7x7 op de vrijdagavond is een feit! Vanaf 22 september gaat er weer gespeeld worden. Inschrijven is nog mogelijk!

69x gelezen

VV Nieuwenhoorn zet Zilveren Hoorn toernooi op de kaart!

11 augustus 18:15  Zoals aan het begin van elk seizoen, organiseert v.v. Nieuwenhoorn ook voor het nieuwe seizoen een Zilveren Hoorn toernooi ter voorbereiding op het seizoen. Het format van het meerdaagse toernooi is bekend en trekt altijd veel bezoekers. Er nemen 4 teams deel en doordeweeks worden voorrondes gespeeld, waarna in het weekend finales worden gehouden. Zo ook deze keer. Nieuw is echter dat het toernooi niet alleen voor Heren 1 wordt georganiseerd, maar ook voor Vrouwen 1. Daar zijn wij erg trots op en zijn zeer benieuwd waar de teams nu staan. Het belooft in ieder geval een mooie voetbalzaterdag te worden met veel wedstrijden op het sportcomplex van v.v. Nieuwenhoorn. De heren starten op dinsdag 15 augustus om 20:00. De finalewedstrijden worden op zaterdag 19 augustus gespeeld om 14:30. De deelnemende teams zijn v.v. Brielle, FC 's-Gravenzande, Spartaan 20 en natuurlijk v.v. Nieuwenhoorn. De vrouwen spelen op woensdag 16 augustus om 20:00 hun eerste wedstrijden. De finalewedstrijden bij de vrouwen zijn ook op zaterdag 19 augustus direct voor de heren om 12:00. De deelnemers bij de vrouwen zijn, DVV '09, FC Skillz en IJVV de Zwervers. Een hele zaterdag met veel voetbal en genoeg te beleven, want om 10:00 speelt v.v. Nieuwenhoorn 2 een oefenwedstrijd tegen Capelle 2. De toegang is gratis en na afloop maken wij er nog een mooie zaterdag van. Het bestuur van v.v. Nieuwenhoorn nodigt heel Hellevoetsluis dan ook met trots uit om onze mannen en vrouwen aan te moedigen.

1010x gelezen

Seizoenskaarten 2023/24 verkrijgbaar!

25 juli 17:15  In de Nieuwenhoorn webshop zijn de seizoenskaarten verkrijgbaar voor het seizoen 2023/24. Geen gedoe meer met betaling aan de kassa voor het bezoek aan de thuiswedstrijden van Nieuwenhoorn 1 en direct doorlopen op vertoon van uw seizoenskaart. Onze webshop is bereikbaar via het menu webshop / tickets of direct naar https://www.nieuwenhoorn.nl/917/tickets/meer »


Trainers en assistent trainers gezocht voor bovenbouw en onderbouw

24 juli 9:30  Om alle teams van een trainer te voorzien zoekt Nieuwenhoorn voor haar jeugdafdeling nog een aantal trainers. Over v.v. Nieuwenhoorn v.v. Nieuwenhoorn is een ambitieuze en bloeiende vereniging waar wordt gestreefd naar een gezonde combinatie van recreatief en prestatief voetbal. Op beide gebieden wil de club zich voortdurend ontwikkelen door de voetbalontwikkeling voor alle voetballers te organiseren. Plezier in het voetbal en ontwikkeling van jeugdspelers staan voorop. Wat wij zoeken De trainer die wij zoeken beschikt over de vaardigheden en enthousiasme om plezier in het voetbal over te brengen en jeugdspelers individueel en als team beter te maken. Welke teams? Op dit moment zoeken wij nog trainers voor: JO15-2 JO15-3 JO11-3 JO10-2 JO10-3 JO9-2 JO8-2 Verder vragen wij het volgende: Basisvaardigheden: communicatief vaardig, betrokken en gedreven; Contactuele vaardigheden richting jeugdspelers, ouders, overige trainers en begeleiders; Een trainer die zich bewust is van zijn of haar voorbeeldfunctie en de club op een positieve wijze naar buiten uitdraagt; Tevens zal een VOG moeten worden overhandigd. Primaire taken: • Verzorgt 2 keer per week de trainingen en begeleidt het team tijdens wedstrijden; • Werkt samen met overige trainers/begeleiders, jeugdcommissie en voetbaltechnische commissie; • Is bereid om op niet trainingsavonden trainersbijeenkomsten bij te wonen. Belangstelling of interesse? Stuur een mail naar hjo@nieuwenhoorn.nl

842x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!