Geuzenpark 2
3237KN
VIERPOLDERS
tel. 0181-820180

De kanjers van de JO10-2 mochten het vandaag onder ideale omstandigheden opnemen tegen de talenten van Brielle JO10-1.

Een strak blauwe lucht, stralende zon, kortgemaaid grasveld met nog wat dauw er op zorgden ervoor dat alle ingrediënten aanwezig waren voor een mooie pot voetbal.

Nieuwenhoorn en Brielle taste in het begin van de wedstrijd nog wat af, maar al snel hadden de kanjers van de JO10-2 de overhand in de wedstrijd.

De duels werden verdedigend gewonnen en aanvallend lieten de kanjers de bal je werk doen en werd steeds makkelijker de vrije man gevonden.

Mooie aanvallen over meerdere schijven werden gevolgd door mooie individuele acties en als Brielle er dan gevaarlijk doorheen kwam, stond daar de uitstekend spelende keeper op zijn post.
Zo hadden de kanjers bij de rust comfortabele voorsprong opgebouwd van 7-1.

In de tweede helft besloten de trainers met deze veilige marge om wat zaken uit te proberen, wat resulteerde in een meer gelijkwaardige wedstrijd.

Waar de hoop was dat door te blijven voetballen het verschil gemaakt zou worden, gingen de talenten van de JO10-2 mee in het voetbal met veel duels en snel de diepte zoeken van de tegenstander en dat was in deze opstelling niet waar Nieuwenhoorn het van moest hebben.

In deze fase onderscheidde onze sterk spelende keeper zich meerdere malen en bleef een veilige marge in stand.
De talenten van de JO10-2 gaven ook alles waardoor het een intense wedstrijd werd.

Dat de verder uitstekend leidende spelbegeleider vergat om halverwege de 2de helft te fluiten voor een korte break zoals gebruikelijk, zorgde er voor dat de kanjers de gehele 2de helft in dezelfde opstelling speelde en er het laatste kwart niet teruggeschakeld kon worden op hoe de wedstrijd werd aangevangen en er daardoor ook niet gewisseld werd zoals gebruikelijk in de kwarten.

De uiteindelijk eindstand was niet helemaal duidelijk (12-5, 10-5, 11-6 en zelfs 10-6 kwamen voorbij), maar wij houden het op een mooie 11-5 overwinning voor de kanjers van de JO10-2.

Een mooie en verdiende overwinning voor de kanjers en een duidelijk stijgende lijn in het spel en de intensiteit...grote klasse!

Volgende week de volgende test voor Nieuwenhoorn, tegen het enige andere JO10-2 team in deze poule en sterk aan de competitie begonnen Hekelingen JO10-2.

Wij houden u op de hoogte en wensen u een fijn weekend!