Zwaluwen Jeugd Beker MO15 poulefase Groep 2 26

Koningin Julianaweg 154
2691GH
'S-GRAVENZANDE
tel. 0174-413630

Zaterdag 11 september was het dan zover de meiden van de MO15 mochten weer de wei in en een "echte" wedstrijd spelen.
Het was vroeg op voor de meiden want er werd om 9 uur uitgespeeld tegen de MO15-3 van 's Gravenzande.
Over het spelbeeld kunnen we heel kort zijn, er werd alleen maar op de helft van de tegenstander gevoetbald, iets wat de trainers graag zien, hoog druk zetten.
Leverde dit dan ook nog kansen en doelpunten op? Kansen waren er zat alleen smoorde deze in de 16 omdat er te lang werd gewacht met op doel schieten of er werd toch besloten om een bal breed te leggen waar zelf schieten een betere beslissing was geweest.
Pas na een half uur werd de 0-1 gemaakt door Tess, die hiermee direct haar eerste doelpunt maakte, 5 minuten later gevolgd de 0-2 door Fien, wat ook de ruststand was.
Na rust veranderde er weinig in het spelbeeld, er werd vooral rond de 16 van de tegenstander gespeeld.
Na 4 minuten in de 2de helft besloot Tara er zelf voor te gaan en werd gevloerd wat direct een strafschop opleverde. Tara nam deze zelf uitstekend en schoof de bal in de linkerhoek voor 0-3.
'S Gravenzande kreeg zelf ook 2 enorme kansen om te scoren, wel nadat wij wat fouten maakten waardoor zij konden uitbreken, echter stond Demi precies op de juiste plek en redde 2x uitstekend.
Hierna was het weer even orde op zaken stellen voor onze meiden en dat deden zij dan ook uitstekend.
Giorgia tekenden na een klein half uur in de 2de helft voor 0-4, 5 minuten later gevolgd door 0-5 van Tessa.
Een uitstekende uitslag voor de meiden die veel hoger uit had kunnen vallen.