Rijksstraatweg 270
3223KE
HELLEVOETSLUIS
tel. 0181-322486

18 september stonden de helden van de 13-3 wederom om 8:30 startklaar voor hun wedstrijd.

Deze keer kwamen de gasten uit Oostvoorne en zo te zien had de tegenstander er zin in. Onze boys deden hun warming up en stonden klaar voor de wedstrijd.

De eerste 5 min was het spel van Nieuwenhoorn aftasten, tot in de 8ste minuut Bryan de verdediging het bos instuurde en de 1-0 noteerde.

Hierdoor begon de machine Nieuwenhoorn te draaien, achter elkaar schoot Gyondry de 2-0 en 3-0 in het doel.

Nieuwenhoorn domineerde de eerste helft en hield de 0 door het goede keepen van Guido (die kwam invallen i.v.m. afwezigheid van Joshua) en het goede verdedigen van Josh, Bryce en Milan en vlak voor het rustsignaal maakte Olivier de 6-0.

In de tweede helft werd het spel wederom gedomineerd door Nieuwenhoorn, vrijwel direct kwam de 7-0 en daarna zakte het spel van Nieuwenhoorn in.

Zouden de boys moe geworden zijn door het snelle tiki-taka spel? In de 7de minuut draaide Milo zich goed weg van zijn directe tegenstander en schoot de bal in het net. En even later was het weer raak voor hem 9-0!!

Door een blessure bij OVV lag het spel even stil waardoor onze boys even op adem konden komen.

Mathijs, aanvoerder deze wedstrijd, kreeg in de 18de minuut de bal op zijn slof en schoot nummer 10 erin.  Dit was het startsein dat de boys weer vol gas gaven en al snel volgden de 11-0, 12-0, 13-0 en de 14-0.

Ondertussen bleven onze ijzersterke verdedigers de boel achterin op slot houden. Cas, Josh, Laurens hielden de aanvallers ver van het 16 meter gebied weg.

Met Jayden jagend op de bal kon Xavi nog het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, en hierdoor stond er een stand van 15-0 op het bord.